Wil jij meer informatie over RC DUIVEN? Grote kans dat je na het lezen van deze pagina, bijna helemaal op de hoogte bent! Heb je toch nog een vraag, stel deze dan aan ons per e-mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

RC DUIVEN heeft een pagina met veel gestelde vragen. Deze is te vinden via: "http://www.rcduiven.nl/home/stichting-rc-duiven/faq".

Om je wellicht beter van dienst te zijn, plaatsen wij hier de top 5 van meest gestelde vragen:

 

 1. Mag je met brandstof rijden?
  • Nee, bij de baan en evenementen van RC DUIVEN mag alleen met elektro voertuigen worden gereden. Controleer altijd voor deelname of er afwijkende regels zijn.

 2. Ik heb geen licentie maar wil graag rijden als gast rijder. Is er een dagpas beschikbaar?
  • Hartstikke leuk dat je bij ons de Fun wilt ervaren! Bij RC DUIVEN worden geen dagpassen verstrekt. Alleen een baanlicentie voor jeugd en volwassenen zijn beschikbaar. Wel is het mogelijk om twee keer als introducee mee te gaan met een Licentiehouder, daarna moet de aanvraag van een RC DUIVEN Baanlicentie voltooid zijn voor het gebruik van onze off-roadbaan.

   Wil jij een keer rijden als introducee? Wordt dan lid van onze Facebookgroep, www.facebook.com/groups/rcduiven". Geef daar aan dat je graag een keer als introducee wilt komen rijden en of een Licentiehouder je daar een keer wilt begeleiden. 

 3. Kan ik een licentie ook cash betalen?
  • Nee. Via "www.rcduiven.nl/ikwileenbaanlicentie" kan je een inschrijfformulier downloaden. Nadat deze volledig is ingevuld en met een recente pasfoto naar ons correspondentie adres is verzonden, krijg je per e-mail een factuur toegezonden. Het verschuldigde bedrag dient binnen 14 dagen op de rekening van Stichting RC DUIVEN te staan.

   Zodra het geld zichtbaar is op onze rekening, zal onze Penningmeester hiervan een bevestiging per mail sturen. Vanaf dat moment mag je gebruik maken van de baan en volgt je baanlicentie zo snel mogelijk.

 4. Zijn er vaste rijdagen? Hoe kan ik zien dat men gaat rijden?
  • Via onze Facebookgroep, www.facebook.com/groups/rcduiven" wordt meestal aangegeven of men gaat rijden. In deze groep kan je ook vragen stellen over je modelbouwauto en of RC DUIVEN.

   Bij goede weersvoorspellingen en uiteraard voldoende daglicht, wordt over het algemeen de zondagmiddag en dinsdagavond het meeste gereden.


 5. Is de baan altijd open?
  • Nee.

   Kijk altijd op de pagina, www.rcduiven.nl. Daar kan je altijd lezen of de baan open of gesloten is ivm slechte baancondities door bijvoorbeeld regenval.

   De baan is altijd gesloten tussen zonsondergang en opgang en tijdens baanonderhoud! Controleer altijd de laatste ontwikkelingen via onze facebookpagina, www.facebook.com.rcduiven en onze facebookgroep, www.facebook.com.groups/rcduiven.

Deel dit met je vrienden via